Voleybol maçı heyecanı

Öğrencilerimiz 22.10.2023 tarihinde Göztepe - Karşıyaka voleybol müsabakasına seyirci olarak katıldı.

22.10.2023 40

Öğrencilerimizin spor kültürü kazanması, sporcuların maça hazırlanma, ısınma, maç içinde yaşanılan stres yönetimi, kazanma kaybetme duyguları ve okul dışı bir etkinlikte sosyalleşme ve okul iklimine olumlu katkı sağlaması amacıyla voleybola ilgisi olan öğrencilerimizle 22 Ekim'de Göztepe - Karşıyaka Voleybol karşılaşmasının heyecanına ortak oldu.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Derya Olcay, Matematik Öğretmenimiz Mehmet Arif Baykal ve Okul Müdürü Ünal Uçarçelik eşliğinde öğrencilerimize güzel bir anı olarak kalacak bu güne katkıda bulunan, daha önce birçok sosyal sorumluluk projesi faaliyetlerine liderlik eden Manisa Kız İlkoğretmen Okulu mezunlarına, Nilgün Karslı, Ahsen Nilgün İçöz ve Şükran Atak öğretmenlerimize öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

22-10-2023